Viewed 54 times 0 Answers
0
همسر بنده ناپیوسته دامپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی دامپزشکی هستن خودم هم کارشناسی مهندسی شیمی با ۷ سال سابقه در صنعت نفت و پتروشیمی هردو مشکل زبان نداریم اما فعلا برای آیلتس اقدام نکردیم بنظرتون برای ایشون بهتره تا مقطع دکترا ایران تکمیل کنه و بعد پیگیری مهاجرت به کانادا باشیم یا بهتره برای phd اقدام به پذیرش تحصیلی توی دانشگاه های کانادا انجام بدن و بنده بعنوان همراه برای اشتغال اونجا اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 09:16:00 Canada ویزا #مقطع کارشناسی ارشد
Similar Question:
#مقطع کارشناسی ارشد

مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه لطفا سریعتر بهم میگین که از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم یزد هستش) ? و اینکه رتبه بندی دانشگاهای آزاد تو اینترنت هست؟ و
2021-09-10 05:49:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا

با خدمت همگی در مکاتبه با برخی از اساتید دانشگاهها برای مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری(که تز بیس هستند و نیاز به سوپروایزر داشته و فاند دارند)جواب میدند که شما اول اپلای کنید و بعد از بررسی اپلیکشن شما توسط Admission Committee چنانچه انتخاب شدید میتونیم با هم راجع به پروژه های من بحث کنیم و میتینگ داشته باشیم.حالا سوال من اینه آیا اگر تمام شرایط Admission رو داشته باشم انتخاب میشم؟ چون قبلا پیش اومده برای رشته هایی که کورس بیس بودند و شرایطم خیلی بهتر از Requirement های مورد نیاز اون رشته و دانشگاه
2021-09-29 18:18:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا

با و وقت بخير يك سوال داشتم همسر بنده ده سال قبل يك كودك ٧ ساله رو بعنوان فرزند خوانده قبول كردن (البته نه به معناي فرزند خوانده واقعي) بلكه فقط هزينه هاي اون فرزند رو از طريق شناسه پرداخت كميته امداد بصورت ماهيانه تا ١٨ سالگي پرداخت ميكردن الان ميشه اون فرزند رو بعنوان تاي عاطفي مطرح كرد كه بواسطه ي ساپورت مالي و چندين سال ارتباط به اون بچه عواطف داريم و بر ميگرديم؟ ممنون ميشم كسي اگر ميتونه راهنمايي كنه
2021-09-05 13:49:00 #Canada

،ان گرامی، برای تحصیل در رشته ی پژوهش دین در کشور کانادا، مقطع دکترا، چه باید بدانم ، در واقع اصلا نمی دانم چه نیاز است و من چه قدمی باید بردارم، بسیار محبت می کنید بنده را راهنمایی کنید لطفا!?
2021-08-31 09:33:00 #Canada

با یک راهنمایی میخاستم به نظرتون برای فردی با مشخصات زیر چه روشی را جهت مهاجرت پیشنهاد میکنید؟ فرد ۳۸ ساله ، ۱۰ سال پیش یک پی اچ دی گرفته و ۱۰ سال سابقه کار به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه دارد ۲۵ تا مقاله ISI دارد یک مدرک دکتری دامپزشکی دارد که ۱۵ سال پیش گرفته و باهاش کار نکرده است تشکر
2021-09-10 14:15:00 #Canada

اگر لطف کنید راهنماییم کنید من نتایجن اومده در مقطع کارشناسی ۱.رشته صنایع دانشگاه ازاد تهران مرکز ۲ رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه خلیج فارس بوشهر برای اپلای ارشد و بازار کار بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم
2021-09-26 03:43:00 #Canada